Handzame tegelzaagmachines voor straatwerk

Artikel delen

Het professionele bestratingsbedrijf beschikt in de regel over een breed scala aan tegelknippers en zaagapparatuur, omdat het hun dagelijkse werk is. Maar bijvoorbeeld de hoveniers, die naast hun groenwerk ook dat terras of pad aanleggen, die hebben vooral behoefte aan handzame tegelzaagmachines.
 
Carat Nederland biedt ruim 30 jaar een uitgebreid programma aan producten, specifiek gericht op het zagen en afkorten van stenen, tegels en natuursteen. Binnen dit pakket zijn er producten die ideaal zijn voor hoveniers. Die werken graag met een compacte, makkelijk mee te nemen steen/tegelzaag. Zoals de Carat TC-1800 handtegelzaagmachine op rail. Zeer praktisch in gebruik voor natuursteen en (beton)tegels. Uitgerust met PRCD schakelaar, soft-start en overbelastingsbeveiliging. Deze 1.800 watt zaagmachine kan materiaal met een dikte van 55 mm zagen.
Is het leggen van straatwerk een zeer regelmatige bezigheid voor de hovenier, dan loont het om te kijken naar een tafelzaagmachine voor het zagen van steeds groter wordende tegels, die het werken vergemakkelijkt. Daarbij bewijst de Carat P-3510 zijn waarde. Deze revolutionaire tegelzaagmachine met laserliniaal heeft een duurzame hightech constructie in aluminium en ABS. Dat zorgt voor maximaal 20% gewichtsbesparing ten opzichte van conventionele machines. Extra handzaam voor de gebruiker, mede ook door het inschuifbare onderstel. De machine is voorzien van professionele zijaanslag voor de meest nauwkeurige afwerking. De tegenzaagmachine is standaard uitgerust met diamantzaag Ø 350 mm, waarbij het merendeel van de bestratingsproducten perfect kan worden gezaagd.
 
Carat Nederland, www.carat-tools.nl