MAN TGE: nieuwe, grote bestelwagen van MAN

Artikel delen

De gloednieuwe bestelwagen van MAN biedt keuze uit liefst 69 carrosserieversies. Bovendien is hij er met voor-, achter- en vierwielaandrijving en biedt hij volop maatwerkoplossingen. Door innovatieve technologieën is de TGE niet alleen krachtig, betrouwbaar en zuinig, maar ook zeer comfortabel én veilig.
 
De veelzijdigheid van de MAN TGE begint met de vele carrosserievarianten. Hij is er als gesloten bestelwagen, chassis-cabine en combi. U kunt daarbij kiezen uit voorwiel- , achterwiel- en vierwielaandrijving. De speciaal voor intensief bestelwagengebruik ontworpen 2.0 TDI-motoren zijn er in vermogensvarianten van 75 kW/102 pk tot 130 kW/177 pk. Alle modellen zijn leverbaar met een efficiënte en comfortabele automatische transmissie.
 
Compleet en innovatief
De MAN TGE valt ook op door zijn complete standaarduitrusting, met onder meer airco, cruise control, een AGR gecertificeerde, luchtgeveerde bestuurdersstoel en LED-laadruimteverlichting. Eveneens bij de vanafprijs inbegrepen zijn slimme assistentiesystemen, zoals de zijwindassistent en Front Assist, dat het verkeer vóór de TGE monitort en de bestuurder waarschuwt als er onvoldoende ruimte is tot de voorligger. In het uiterste geval kan het systeem een semi-autonome remactie uitvoeren om een ongeval te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. De TGE is ook leverbaar met achteruitrij- en inparkeerhulp, verkeersbordherkenning en side assist.
 
Beste service
Ander belangrijk pluspunt is de achterliggende serviceorganisatie. Bedrijven die een TGE inzetten, mogen rekenen op service die ook voor de truck-klanten van het merk geldt. Het uitgangspunt daarbij: het werk moet door (kunnen) gaan. Daarom hanteren MAN-dealers ruime openingstijden (ook op zaterdag), is er een efficiënte en snelle onderdelenvoorziening en een 24-uurs hulpdienst voor heel Europa. De uitgebreide kennis en ervaring met om-/opbouwers draagt eveneens bij aan een optimale service.