Introductie nieuwe maaiers

Artikel delen

Gianni Ferrari komt met twee nieuwe frontmaaiers op de markt: de zero turn-maaier Turbo Z440 en de Turbo 4-Fifty. Dit laat importeur Lozeman Tuinmachines weten.

Frontmaaier Turbo 4-Fifty heeft een 50 pk 4-cilinder Kubota-dieselmotor. Het is een 4-WD machine met twee rijsnelheden met een topsnelheid van 24 km/uur. Het opvangdek is hydraulisch te kantelen en heeft een werkbreedte van 170 cm. De maaier is voorzien van een opvangbak van 1400 liter met een hydraulisch bediende achterklep en heeft een kiephoogte van 230 cm. Frontmaaier Turbo Z440 heeft een 40 pk 4-cilinder Kubota-dieselmotor, die zijn vermogen bereikt bij 2700 omwentelingen per minuut. De topsnelheid bedraagt 18 kilometer per uur. Het maaidek van dit laatste model is hydraulisch op te klappen voor reiniging of onderhoud. Voor de maaiers zijn diverse aanbouwwerktuigen leverbaar, waaronder een klepelmaaier, verticuteermachine, veger en een sneeuwschuif.

 
Lozeman Tuinmachines
www.lozeman.nl