TRANSSCOPE GENOMINEERD VOOR DUURZAAMHEIDSAWARD

Artikel delen

Transscope Voertuigsystemen uit Dedemsvaart is genomineerd voor de Dave Bebelaar Award 2017. Deze award is een initiatief van Stichting Duurzaam Repareren en is bedoeld om duurzaamheidsinitiatieven in de automotive sector te bevorderen. Transscope is genomineerd met hun fleetmanagement software die fleetowners verschillende mogelijkheden biedt om hun wagenpark duurzamer te gebruiken en het brandstofverbruik en dus de CO2-uitstoot te verminderen.

In de Transscope fleetmanagement software zijn veel pakketten samengevoegd, waaronder bijvoorbeeld ritregistratie, track & trace, rijstijlanalyse en carsharing. Vanuit één overzicht kunnen Fleetowners eenvoudig analyseren hoe en waar hun wagenpark wordt ingezet en hoe er mee om wordt gegaan. Hierdoor kan efficiënter worden gepland, worden minder overbodige kilometers gereden en wordt de onnodige aanschaf van nieuwe voertuigen voorkomen. Kortom; zowel duurzaam ondernemen als kosten besparen.

De Dave Bebelaar Award is vernoemd naar de oud directeur van Auto Recycling Nederland en groot voorvechter van duurzaamheid in de automotive sector. Het is niet alleen de enige duurzaamheidsaward, het is ook de enige publieksprijs die de branche rijk is. De prijsuitreiking is op 29 juni en stemmen kan nog tot het einde van deze maand via www.duurzaamrepareren.nl.