MATEXPO 2017 in Kortrijk

Artikel delen

MATEXPO 2017 gaat woensdag 6 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 37e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren. Deze internationale beurs, bestemd voor vakmensen uit de onder andere de bouw- en gww-sector, recycling, goederenbehandeling en industrie, vindt plaats van 6 tot en met 10 september 2017.
 
Op MATEXPO zijn de grootste merken ter wereld aanwezig: 370 exposanten, constructeurs, verdelers van materieel en leveranciers van diverse uitrustingen, staan verspreid over een oppervlakte van 135.000 m². Zij stellen hun beste en nieuwste producten voor, waardoor bezoekers een kans krijgen om kennis te maken met een gevarieerd aanbod aan bouwmachines, recycling- en breekinstallaties, bouw- en hijskranen, bouwplaatsvoertuigen, stellingen, bekistingen en tal van andere uitrustingen. Er zijn ruim 1.500 merken vertegenwoordigd, waaronder heel wat primeurs.
 
Veel innovaties
De beurs besteedt veel aandacht aan noviteiten: 32 producten dingen mee naar de titel van Innovation Award en Green Award. De top 5 in elk categorie wordt op de beursvloer aangeduid, zodat bezoekers snel een overzicht krijgen van de belangrijkste vernieuwingen in de markt.
Naast het beursgedeelte vinden op MATEXPO ook nog tal van seminaries en infosessies plaats over de meest actuele onderwerpen. Dat gebeurt in samenwerking met brancheorganisaties en verenigingen. Tenslotte wordt ook veel energie gestoken in het comfort voor bezoekers en exposanten. Er is een nieuw parkeersysteem ingevoerd en ook de bezoekersregistratie zal vlotter verlopen, zodat wachtrijen tot een minimum worden beperkt.
 
Meer informatie: www.matexpo.com/nl