Professionals voor professionals

Artikel delen

Dit jaar vindt op dinsdag 12 december de Asfaltdag 2017 plaats. In Flint te Amersfoort zal die dag een flink aantal presentaties over de huidige 'actualiteit van mobiliteit' worden gehouden. De onderwerpen waarover de sprekers informeren, zijn afgeleid uit de programma's van de Permanente Commissies Duurzaamheid en Techniek van de VBW.

In de diverse lezingen en discussies wordt aandacht gegeven aan de kansen voor ondernemers. Maar ook zal de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever worden belicht, die kansen moet benutten in plaats van ze te laten liggen. Contractontwikkeling als functioneel specificeren en gunningscriteria worden vanuit de diverse invalshoeken belicht. Uiteraard komt een thema als duurzaamheid uitgebreid aan bod. De sprekers komen vanuit opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, aannemerij, kennisinstituten en adviesbureaus. Daarmee biedt de Asfaltdag 2017 weer een schat aan informatie over de ontwikkelingen van mobiliteit, verhardingen en natuurlijk asfalt. Ontwikkelingen die van belang zijn voor opdrachtgevers en wegbeheerders, adviesbureaus, aannemers en leveranciers. De dag is het jaarlijks ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij het product asfalt en de toepassingen in de infrastructuur.

Meer informatie: www.asfaltdag.nl