Breed programma opslagmiddelen

Artikel delen

Tijdens GroenTechniek Hollands 2017 kunt u op de stand van Hamer Direct, de verkoopafdeling van Hamer, kennis maken met een uitgebreid programma aan opslagmiddelen. Zij tonen u opslagmiddelen voor diesel, benzine, AdBlue en olie gerelateerde producten.
 
Het mobiel opslaan van brandstoffen en AdBlue speelt een grote rol in de wereld van groenvoorziening en weg- en waterbouw. Continuïteit bij het uitvoeren van werkzaamheden zonder naar een tankstation te hoeven, wordt steeds belangrijker. Daarnaast wordt de voortgang van werken ook bepaald door veiligheid en het voldoen aan eisen van overheden.
Hamer Direct beschikt over een breed scala van IBC’s met een Kiwa of ADR keurmerk. Het op locatie afvullen van machines en voertuigen geeft een grote besparing en staat nauwelijks in verhouding met de lage investeringskosten. Mobiele units met handpompen (12, 24 of 230V) behoren tot de vele opties.
 
Haspeltechniek en werkplaatsinrichting
Naast opslag en afgifte kunt u bij het bedrijf terecht voor haspels. Er is een groot assortiment van ruim 2.500 haspels voor water, hogedrukreiniging, onkruidverdeling, kabelhaspels voor voeding/besturing en haspels voor olie en/of brandstoffen. Al deze haspels kunt u vinden op www.haspeltechniek.nl.
Op het gebied van werkplaatsinrichting kunt u ook bij Hamer Direct en haar partner Stokvis Equipment terecht. Zij richten complete onderhouds- en servicewerkplaatsen in en vertellen u graag over de laatste stand van zaken op dit gebied.
 
Hamer BV
www.hamer.net
Standnr. 2.18