Bol van activiteiten

Artikel delen

Dag van de Openbare Ruimte

De Dag van de Openbare Ruimte richt zich op ambtenaren, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, planologen en andere professionals, maar óók op burgers die zich betrokken voelen bij de ontwikkeling van hun eigen leef- en werkomgeving. De beursvloer is bij uitstek de gelegenheid om, onder het genot van gratis koffie, thee en fris, kennis te delen over deze ontwikkelende markt.
 
De Dag van de Openbare Ruimte onderscheidt zich van andere vakbeurzen door het allesomvattende aanbod van producten en diensten. Van bestrating en ondergronds tot groen en verlichting; op de beurs komen bezoekers in aanraking met alle facetten van de openbare ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe technieken en ontwikkelingen rondom bestrating en groen, maar ook aan technologieën en trends rondom Smart Cities.
 
Lezingenprogramma
Naast de aanwezigheid van bedrijven en organisaties is er op de komende editie ook een uitgebreid lezingenprogramma in meerdere zalen. Bezoekers krijgen hierdoor een actueel beeld van de thema’s waar specialisten zich mee bezighouden. Nieuw dit jaar zijn de twee podia, waar themalezingen over klimaat, beheer, de slimme stad en de gezonde stad plaatsvinden. Ook verzorgt uitgever Acquire prikkelende ‘Talks’ en zijn er op de eerste verdieping praktijkgerichte lezingen.
 
Op de beursvloer zijn producten en diensten te vinden binnen de sectoren: Groen, Licht, Bestrating, Ondergronds, Straatmeubilair, Spelen, Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp. Toegang tot de beursvloer en alle lezingen is gratis. Meer informatie op: www.openbareruimte.nl.
 

Waar en wanneer?

De Dag van de Openbare Ruimte vindt 27 en 28 september 2017 plaats in de Jaarbeurs Utrecht; hallen 2, 3, 4.
 
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl
 
Openingstijden
Woensdag 27 september: 10.00u – 17.00u
Donderdag 28 september: 10.00u – 17.00u
 
Bereikbaarheid
 
Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is verreweg het makkelijkst te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer.
 
Parkeren Jaarbeurs
Rondom de Jaarbeurs zijn meerdere parkeergelegenheden, waarvan P4 (navigatie: Truus van Lierlaan 1, Utrecht) het dichtst ligt bij de beurshallen 2, 3 en 4 voor de Dag van de Openbare Ruimte. Ga voor meer informatie over parkeren en tarieven: www.jaarbeurs.nl/13/parkeren.
 
Parkeren Transferium Westraven
Vlak buiten de A12 ligt parkeergarage Transferium Westraven. Vanuit hier gaat een pendeldienst naar het centrum die ook stopt bij de Jaarbeurs. Voor € 5,00 kunt u een dag parkeren en gebruik maken van de pendeldienst. Voor meer informatie over Transferium Westraven ga naar www.slimutrechtin.nl