Natuurlijke uitstraling met duurzaam en eerlijk hout

Artikel delen

Hekwerken, poorten, landschapsmeubilair, hout dat toegepast wordt voor recreatieve voorzieningen, vlonders, de inrichting van openbare ruimtes, welke wensen u ook heeft, Van Vliet Kastanjehout is uw partner als het gaat om duurzaam hout. In de loop der jaren heeft deze eerste importeur van kastanjehout in Nederland haar assortiment uitgebreid met andere houtsoorten zoals eiken, douglas, lariks en robinia. Hoewel houtsoorten verschillend zijn, vormt duurzaamheid de belangrijkste overeenkomst. Duurzaam hout heeft een mooie, natuurlijke uitstraling, gaat lang mee, is sterk en betrouwbaar. Van Vliet kiest alleen voor die leveranciers die verantwoord omgaan met bosbeheer, en een maatschappelijke verantwoorde bedrijfsvoering houden. Naast de internationale duurzaamheidskeurmerken FSC en PEFC is Van Vliet in het bezit van het NL Greenlabel Duurzaamheidspaspoort met een A-label.
 
Van Vliet Kastanjehout
www.kastanjehout.nl
Stand 3.6.16