Verplaatsbare sportplekken

Artikel delen

YALP introduceert verplaatsbare speel- en sportplekken voor in de openbare ruimte. Dit concept met de naam 'Move(F)it' is in eerste instantie ontwikkeld op verzoek van de Gemeente Rotterdam en nu na succesvolle plaatsingen algemeen beschikbaar. Move(F)it sport- en speelplekken zijn simpelweg op te pakken en te rouleren door de stad of wijk. Zo groeien de plekken mee met de leeftijdsopbouw in wijken en zijn te plaatsen op de plek waar er behoefte is. Move(F)it bestaat uit speciaal gefabriceerde losse platen, afgewerkt met rubberen tegels. Op deze platen kunnen bootcamptoestellen, maar binnenkort ook interactieve of traditionele speeltoestellen worden gemonteerd. Met Move(F)it beschikt u als gemeente niet alleen over een uitdagende en multifunctionele sport- en/of speelplek, maar ook over de flexibiliteit om deze plek te verplaatsen indien nodig.
 
YALP
www.yalp.nl
Stand 4.1.17