Uitdaging voor het hele gezin

Artikel delen

We zijn gewend om rennen, lopen, springen, kruipen en klimmen als een natuurlijke activiteit te zien. Maar het moderne leven, waarbij we veel tijd achter een scherm doorbrengen, heeft ons statisch gemaakt. Obstacle courses brengen ons terug naar de ‘roots’ met natuurlijke beweging voor meer gezondheid en geluk. De nieuwste moderne obstacle courses zijn ontworpen om plezier te geven aan mensen van alle leeftijden en bekwaamheden. Het daagt uit en ontwikkelt zowel mentale als fysieke kracht. Schaalbare moeilijkheidsgraden maken deze geschikt voor jong en oud, voor de allersterksten en ongetrainde personen. Eén parcours, één doel en veel routes om daar te komen. De motivatie om steeds weer opnieuw te beginnen komt voort uit het plezier dat dit parcours geeft. Pure buitensport met speelse oefening is zeldzaam en wordt juist door obstacle courses ingevuld.
 
KOMPAN
www.kompan.nl
Stand 3.1.13