Nieuwe eetbare zadenmengsels

Artikel delen

Cruydt-Hoeck werkt aan de ontwikkeling van drie nieuwe zadenmengsels. Het gaat om een weidevogelmengsel, een beweidingsmengsel met eetbare wilde bloemen voor paarden en andere grazers en een 'eetbaar mengsel' met allerlei eetbare planten voor mensen (Culinair bloemenmengsel). De drie nieuwe mengsels worden ontwikkeld om algemeen toepasbaar te zijn in Nederland en nabije omstreken en zijn in de loop van dit jaar te bestellen. Cruydt-Hoeck is kweker en leverancier van inheemse wildebloemenzaden en ecologisch passende bloemenweidemengsels. Met de inheemse wildebloemenzaden kiest u voor kwaliteit. Met gedegen praktisch- en ecologisch advies helpt het bedrijf gemeenten, (groen)bedrijven, hoveniers, plannenmakers en particulieren met het creëren en beheren van succesvolle bloemenweides. In veel gevallen zijn de standaardmengsels goed toepasbaar. Cruydt-Hoeck ontwikkelt echter ook speciaalmengsels afgestemd op speciale wensen van de klant en op de omstandigheden van de locatie.
 
Cruydt-Hoeck
www.cruydthoeck.nl
Stand 3.1.50