Proefrit en inruil tijdens Bestelauto Expo

Artikel delen

Transport

Door de aantrekkende verkoop van gebruikte bestelauto’s, zitten de inruilprijzen in de lift. Daarmee is het nu voor ondernemers extra interessant om hun bestelauto in te ruilen voor een nieuwe. Tijdens Bestelauto Expo op 4 en 5 oktober kunnen ondernemers zich oriënteren op alle facetten van de aankoop van een nieuwe bedrijfswagen, van inruil tot inrichting.
 
Het afgelopen jaar is de verkoop van gebruikte bestelauto’s met 6,5 procent gestegen. Deze opleving heeft een positief effect op de prijzen voor gebruikte bestelauto’s. De verwachting is dat de inruilprijzen voor bestelauto’s hierdoor zullen stijgen. Tijdens de Bestelauto Expo kunnen zzp’ers, mkb’ers en fleetowners zich goed oriënteren op de aanschaf van een nieuwe bestelauto. Ze kunnen zelfs ter plekke een nieuwe bestelauto aanschaffen en hun oude bestelwagen inruilen. Alle services die hiervoor nodig zijn, zijn namelijk aanwezig.
Verschillende importeurs en dealers tonen de nieuwste bestelauto’s in diverse uitvoeringen. Op het buitenterrein staan verschillende bestelwagens klaar voor een proefrit en medewerkers van de autobedrijven staan paraat om alle vragen te beantwoorden.
Er zijn tevens diverse leasemaatschappijen aanwezig die een offerte kunnen uitbrengen en er zijn meerdere specialisten in bedrijfswageninrichting. Ook aanwezig is BCA Autoveiling uit Barneveld. Dit is de grootste veiling van gebruikte auto’s in Europa. Er zijn medewerkers van BCA aanwezig die alles kunnen vertellen over de inruilwaarde van bestelwagens. Natuurlijk kunnen ze ook direct, ter plaatse een inruil-bod doen.
Tot slot wordt ook informatie gegeven over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van telematica, fleet-managementsystemen, brandstof en energietransities. Zo zijn er presentaties over onder meer de toepassing van data in fleet management, logistieke service en over het kopen, leasen of financieren van bedrijfsauto's.
 
Bestelauto Expo 2017
www.bestelauto-expo.nl