‘Natural style’ solide banken

Artikel delen

Heavy-Heavy is de nieuwste productfamilie van Streetlife. Na een succesvolle lancering één jaar geleden wordt de serie in het voorjaar van 2018 verder uitgebreid met onder andere een Lounger die op de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht zijn primeur zal hebben. De Heavy-Heavy Banken zijn solide en zwaar uitgevoerde banken in de 'natural style' van Streetlife. Het toegepaste W-Wood® is Europees FSC® grenen dat door diepe impregnatie met een natuurlijke was samenstelling sterk verduurzaamd is. Het W-Wood® is qua levensduur vergelijkbaar met FSC® hardhout. Het heeft echter een geringere dichtheid en hardheid. De honingbruine kleur is polychroom en zal uiterst langzaam (na jaren) verkleuren naar een grijzere toon. Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt of CorTen.
 
Streetlife
www.streetlife.nl
Stand 3.5.57