Vakbeurs GrootGroenPlus

Artikel delen

Van 4 t/m 6 oktober 2017 vindt de 27e Internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus in Zundert plaats. Circa 300 exposanten – bestaande uit kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België – stellen bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het groene vakgebied. GrootGroenPlus is een must voor overheden, instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars alsook ook voor groenvoorzieners, hoveniers, tuinontwerpers en tuincentra. Deelnemende exposanten en bezoekers zijn voornamelijk afkomstig uit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Hongarije, Denemarken, Italië, Spanje, Slowakije, Roemenië, Kroatië en Rusland. Bezoek voor het programma van de vakbeurs de website www.grootgroenplus.nl.