Troostwijk Veilingen aanwezig op Recycling

Artikel delen

Net zoals vorige jaren organiseert Troostwijk Veilingen ook dit jaar een online veiling met onder andere recyclingmachines. De kijkdagen vinden plaats tijdens de Vakbeurs Recycling, waarbij u drie dagen lang de kavels kunt komen inspecteren.
 
In de veiling wordt onder andere een langzaam draaiende shredder Komptech Terminator 5000SD aangeboden, maar ook shovels met bouwjaar 2017 van het merk Everun. Bent u op zoek naar een sterrenzeef of een schrootknipschaar? Ook deze zijn in de veiling ‘Infra Recycling Beurs Gorinchem’ te vinden!
 
Over de veiling
Er kan online geboden worden op de veilingitems sinds 12 oktober. De veiling sluit donderdag 26 oktober vanaf 14.00 uur. Informatie over de veiling en alle veilingitems zijn te bekijken via deze link: http://bit.ly/2z3fSbL.
 
Over Troostwijk
Troostwijk vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk veilt per jaar zo’n 500.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Opvallende recente veilingen zijn die van Circus Renz, V&D, militaria (Tank uit de film ‘Fury’), Friesland Campina en Imtech. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen.
 
Troostwijk Veilingen B.V. / Troostwijk Auctions, www.troostwijkauctions.com
Vakbeurs Recycling: standnr. 256