Verhoeven Demodagen 2017

Artikel delen

De Verhoeven Demodagen 2017 – een bijzondere editie dit jaar, de nieuwe importeurschappen van Schäffer en Auger Torque, de langverwachte Takeuchi noviteiten en natuurlijk het 60 jarig bestaan van Verhoeven.

De Demodagen vinden dit jaar plaats op 17 & 18 november in Zeewolde en op 25 & 26 november in Maarheeze. De bezoekers kunnen tijdens de demodagen de Takeuchi machines testen en ervaren, waaronder de nieuwe indrukwekkende TB2150R. De langverwachte TB225 is tevens te bezichtigen op het terrein! Ook bijzonder is de aanwezigheid van de Schäffer (tele)wielladers, deze zijn dit jaar voor het eerst te bewonderen tijdens de demodagen. Verhoeven is sinds 1 juni 2017 Nederlands’ exclusief importeur van dit A-merk.

Er vinden diverse demonstraties van uitrustingsstukken plaats en je krijgt de unieke kans om ze eens zelf uit te proberen. Daarnaast hebben we interessante acties omtrent rijwerkrevisie en service & parts.

Een nieuw onderdeel van de Demodagen dit jaar, is de Vereco Cup. Deze bestaat uit twee machinistenwedstrijden voor de beste machinisten van de Benelux. Deze wedstrijden vinden plaats in zowel Maarheeze als Zeewolde. Bezoekers kunnen op beide locaties deelnemen. De wedstrijd bestaat uit een parcours met verschillende onderdelen waarbij de deelnemers getest worden op snelheid & behendigheid. De deelnemers besturen hierbij zowel een Takeuchi mini- of midi graver én een Schäffer (tele)wiellader.

De winnaars die in de top 3 van Maarheeze en Zeewolde terechtkomen winnen een reis voor zichzelf en hun vrienden naar de Schäffer fabriek in Erwitte (Duitsland).

Bezoekers voor de Verhoeven Demodagen en deelnemers voor de Vereco Cup kunnen tickets bestellen via www.verhoevenbv.com/demodagen !

Data en tijdstippen Demodagen 2017

Zeewolde
17 november 17:00 – 21:00
18 november 9:00 – 17:00

Maarheeze
25 november 11:00 – 18:00
26 november 9:00 – 16:00