Engcon ondersteunt nu het nieuwe GPS-systeem van Trimble

Artikel delen

Amersfoort, 14 december 2017 – Engcon, de wereldmarktleider voor draaikantelstukken, heeft zijn populaire engcon Positioning System (ePS) al aangepast om volledig compatibel te zijn met de nieuwste versie van Trimble Earthworks. Met de snelle modificatie van Engcon is het nu mogelijk om het rotatievlak volledig te volgen in het onlangs vernieuwde graafsysteem van Trimble.
 
“We hebben een sterke samenwerking met de meeste fabrikanten van graafsystemen. Hierdoor wordt de looptijd voor aanpassing en synchronisatie van onze producten steeds korter, wat in het voordeel is voor de gebruiker”, aldus Roberth Jonsson, General Manager bij Microprop, dat de besturingssystemen en aanpassingen voor graafsystemen voor Engcon ontwikkelt.
 
Trimble, een fabrikant van machine- en GPS-systemen, heeft recentelijk haar systemen vernieuwd naar het nieuwe Earthworks Grade Control platform.  Alle producten van Engcon zijn reeds aangepast voor deze nieuwe Earthworks generatie.
 
Over Engcon
Engcon produceert en levert al meer dan 26 jaar draaikantelstukken, snelwissels, besturingssystemen en werktuigen voor graafmachines. Belangrijkste afzetgebieden zijn heel Europa, Noord-Amerika en Australië. Engcon werkt samen met de meeste gevestigde fabrikanten van machinebesturing- en graafsystemen voor maximale efficiëntiewinst voor haar klanten.