Nieuw bomengranulaat

Artikel delen

Om bomen in stedelijk gebied te laten groeien is een goede leefomgeving in de bodem belangrijk. De juiste zuurgraad, voldoende zuurstof en genoeg voedingsstoffen zijn nodig voor de optimale groeiomstandigheden. Daartoe is het onder meer noodzakelijk dat de grond door zware belasting niet teveel verdicht wordt. Van Berkel Biomassa & Bodemproducten en Van Berkel Bouwstoffen & Transport hebben hun krachten gebundeld en komen met de oplossing: Bomengranulaat Forte. Een bomengranulaat met een goede voedingsbodem en tegelijkertijd een grote draagkracht zodat bomen zich goed kunnen ontwikkelen. De combinatie van het uitgebalanceerde substraatmengsel en Noorse natuursteen maken Bomengranulaat Forte een duurzame keuze met een lange levensduur. Bomengranulaat Forte is uitvoerig getest door een onafhankelijk laboratorium en wordt aanbevolen vanwege zijn grote draagkracht.
 
Van Berkel Groep
www.vanberkelgroep.eu