Schuifdaken en aluminium: een specialisme

Artikel delen

Blommaert is specialist in de productie van schuifdaken. De toepassingsgebieden zijn eindeloos. Een schuifdak op een betonnen constructie voor de opslag van droge bulkgoederen tot een schuifluik in een vaste dakconstructie, zodat u een optimale toegang heeft tot uw machines.
 
Mobiele daken hebben een dubbel voordeel. Ze kunnen tot 100% worden geopend. Dit levert tijdswinst op bij het laden en lossen van uw goederen of machines. De mobiele schuifdaken kunnen volledig afgesloten worden. De opslagplaats is dus veilig en optimaal beschermd tegen weer en andere omstandigheden.
Blommaert staat bekend door het leveren van een totaalpakket: “Als productieonderneming maken we onze producten steeds op maat, volledig naar wens van de klant. Hierbij zorgen we voor een totale ontzorging voor de klant. Denk aan het overleg met studiebureaus of onderaannemers. Dit wordt steeds door ons gecoördineerd.”
Architecten, aannemers en opdrachtgevers kunnen bij Blommaert ook terecht voor bijzondere constructies in aluminium. Denk aan bordessen, isolerende omkastingen, speciale truss structuren, leuningen en gangways. Daarbij wordt altijd gewerkt met AlMg3. Deze legering is uiterst corrossiebestendig. Zo zijn de daken goed bestand tegen agressieve materialen. zoals zout en kunstmest. Aluminium heeft veel troeven. Het is licht, flexibel en heel veelzijdig. Maar één eigenschap maakt het wel heel waardevol: aluminium is eindeloos recyclebaar! Zelfs na talloze recyclingcycli zal aluminium zijn kerneigenschappen behouden. Hiermee is dit metaal een toonbeeld van duurzaamheid.
 
Blommaert, www.blommaertalu.be