Radio-oorkap met DAB+

Artikel delen

CoolSafety, leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen, brengt als eerste winkel in Nederland een ware revolutie op de markt: de allereerste radio-oorkap met DAB+ functionaliteit. DAB, dat staat voor Digital Audio Broadcasting, wordt al langer gebruikt in reguliere radiotoepassingen en geeft kristalhelder geluid zonder te storen. 
 
Zoals veel mensen die werken in rumoerige omgevingen wel weten, is het echter lastig om te genieten van radiomuziek, hoe mooi ook, als er veel herrie om je heen is, laat staan om dat genieten te combineren met het beschermen van je oren. Dat probleem is nu verleden tijd, want vanaf 1 januari 2018 kan iedereen bij CoolSafety de 3M Peltor DAB+ radio-oorkap kopen. 
 
Die dempt gevaarlijk omgevingsgeluid met 31 decibel, terwijl je toch kunt luisteren naar muziek van ongekend goede kwaliteit. De bediening is eenvoudig en vindt plaats zonder de oorkap af te zetten. Verder heeft dit vernieuwende staaltje techniek alle functionaliteiten van een goede traditionele radio-oorkap, zoals een prima batterijduur, een groot draagcomfort en een stevige, duurzame behuizing. Toch wil je na het uitproberen van de 3M Peltor DAB+ gegarandeerd niet meer anders – je staat straks dansend op de werkvloer! 
 
De 3M Peltor DAB+ oorkap is vanaf 21 november beperkt verkrijgbaar bij CoolSafety. Vis je nou naast het net? Niet getreurd, vanaf 1 januari 2018 is de oorkap voor het grote publiek beschikbaar. Je kan 'm nu alvast pre-orderen inclusief korting.

CoolSafety
www.coolsafety.nl