Diesel aangedreven pompsets klaar voor toekomst

Artikel delen

Tijdens de Infra Relatiedagen laat Gorman-Rupp enkele modellen zien uit de geheel vernieuwde S-LINE serie. Deze diesel aangedreven pompsets zijn ontwikkeld met het oog op de toekomst. Hoge prestaties, de nieuwste technieken en moderne materialen kenmerken dit concept.

Het hart van de S-LINE pompsets wordt gevormd door de Gorman-Rupp zelf aanzuigende centrifugaal pompen. Deze kwaliteitspompen staan al jaren bekend om hun hoge prestaties, degelijkheid, lange levensduur en het gemak waarmee deze te onderhouden zijn. De pompsets worden aangedreven door een moderne watergekoelde dieselmotor. Deze motoren zijn stil, zuinig, betrouwbaar en vragen weinig onderhoud.
De nieuwe S-Line pompsets staan op een solide stalen chassis, volledig thermisch verzinkt. Het ontwerp van de omkasting kenmerkt zich door een strakke, gladde afwerking. Aan de omkasting zijn vrijwel geen bouten, scharnieren of andere zaken te vinden. Hierdoor zijn deze goed schoon te houden en veilig om mee te werken. De deuren zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof composiet. Ze zijn hierdoor licht, sterk en ongevoelig voor krassen en corrosie en bieden volop ruimte voor service- en onderhoudswerkzaamheden. De S-line pompsets kunnen worden voorzien van een uitgebreid besturingssysteem. Hiermee kunt u vanaf uw laptop of telefoon niet alleen meteen ziet waar de pomp staat, maar ook alle belangrijke parameters continu bekijken en in de gaten houden.

Gorman-Rupp Europe B.V.
www.grpumps.nl
Standnr. 526