Glow in the dark kledingstukken

Artikel delen

De Hydrowear Glow in the dark collectie geeft extra zichtbaarheid aan een kledingstuk. Hierdoor heeft de drager drie beschermingsniveaus: fluorescerend doek, reflectie en foto luminescerend. Deze collectie is bijzonder omdat het materiaal van Glow in the dark zichzelf binnen 10 minuten oplaadt door kunstlicht of daglicht (luminicerend).
 
Het materiaal heeft een gloeitijd van acht uur en levert een zichtbaarheid tot 350 meter. Er zijn geen batterijen of accu’s nodig. De levensduur reikt tot honderd wasbeurten of tien jaar. Glow in the dark is in combinatie met fluorescerend doek en reflectie volgens EN20471 gecertificeerd. Het materiaal is toegestaan bij Rijkswaterstaat. Door Glow in the dark is de drager vele malen beter en eerder zichtbaar in het donker, ook zonder reflectie door bijvoorbeeld auto lampen. Hierdoor kan er veiliger worden gewerkt. De Hydrowear collectie is leverbaar in waterdichte, extreem ademende winterjassen, werkbroeken, werkjassen, softshell jassen en vesten. Halverwege 2018 is deze collectie ook leverbaar in een vlamvertragende antistatische multinorm collectie.

 
Hydrowear
www.hydrowear.nl
Standnr. 302 (stand BTN BV)