PERI BeNeLux presenteert zich op vakbeurs

Artikel delen

Per 1 januari 2018 is PERI Nederland gefuseerd met zijn Belgische en Luxemburgse collega’s tot PERI BeNeLux. Een gezamenlijke organisatie ontstaan uit de ambitie om dankzij gebundelde krachten en een sterke lokale focus het allerbeste resultaat te behalen en nummer één te worden op de Benelux-markt. Zowel op internationaal als op Benelux-niveau investeert PERI fors in zijn groei, niet alleen in materiaal en terreinen, maar ook in mensen, zodat de juiste experts op de juiste plaats worden ingezet.
 
PERI BeNeLux presenteert zich in zijn nieuwe vorm als eerste op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Het bedrijf toont hier zijn innovaties, die klanten helpen bij het kosteneffectief verwezenlijken van hun projecten. Maar ook zijn ‘oude bekenden’ te zien, zoals PERI MAXIMO. Deze heeft een eenzijdig bedienbare ankertechniek, die zijn waarde inmiddels heeft bewezen en die zijn kracht blijft behouden.
Maak ook kennis met de nieuwe lichtgewicht bekisting: PERI DUO. Dit bekistingssysteem is gemaakt uit kunststof polymeren. Eenvoudig en snel te bedienen met slechts één koppeling, de DUO-verbinder, en met een zeer laag gewicht. Lichtgewicht, handzaam én economisch.
Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid van het myPERI klantenportaal. Een digitaal portaal, waar alle project- en productdocumenten, zoals handleidingen en brochures, in één oogopslag te vinden zijn.
 
PERI BeNeLux B.V.
www.peri.nl
Standnr. 654