Eerste aannemer met eigen geobureau

Artikel delen

Van Gelder presenteert het Van Gelder Geobureau. Daarmee is het de eerste aannemer met een eigen geobureau. Het Van Gelder Geobureau verzamelt, analyseert en verwerkt data door innovatieve technieken te gebruiken.
 
Bij elk project is heel veel data te halen en met die data kan het bedrijf vervolgens realistische en werkbare 3D-modellen maken. Om over alle benodigde data te beschikken maakt Van Gelder Geobureau gebruik van verschillende hightech apparatuur. Die apparatuur zorgt ervoor dat het verzamelen van data sneller, efficiënter, veiliger en nauwkeurig gaat dan op de traditionele wijze.
Neem bijvoorbeeld het inmeten van een moeilijk toegankelijk of verontreinigd terrein. Dat kan, als je het op traditionele wijze doet, een lastige klus zijn. Maar met het gebruik van een eigen drone is het dat niet. Met die drone wordt de bestaande situatie vastgelegd op film en in combinatie met slimme software kan er dan een 3D-model worden gemaakt van uw projecten. Of wat te denken van een kleine bestuurbare inspectieboot waarmee heel gemakkelijk duikers, damwanden en bruggen zijn te inspecteren? Of een laserscanner en een wegdekscanner waarmee, zonder verkeershinder, wegen zijn (in) te meten.
 
Bekijk voor een overzicht van alle innovatieve technieken de video
 
Van Gelder, https://www.vangelder.com/civiel/van-gelder-eerste-aannemer-met-eigen-geobureau/