Digitale plantengids

Artikel delen

Een compleet sortiment bomen en planten voor de hovenier, groenvoorziener en particulier. Dat biedt Den Mulder Boomteelt via haar nieuwe digitale plantengids aan.
 
Een groot deel van de productie houdt Den Mulder in eigen hand. Van de eigen boomkwekerij worden circa 2.000 soorten laan- en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitair heesters geteeld. Dit eigen sortiment wordt aangevuld met onder meer bosplantsoen, kleine heesters, rozen en vaste planten van contractkwekers en collega’s uit de periferie van onze kwekerij. Dit totaalpakket is nu online beschikbaar, inclusief actuele voorraad en productprijzen. Er kan gezocht worden op zowel botanische als Nederlandse benamingen met filteropties als gewasgroep of vele plantkenmerken waaronder vorm, maat, blad- en bloemkleur, herfstverkleuring, vruchtzetting en standplaatsvereisten.
 
Den Mulder Boomteelt
www.denmulderboomteelt.com