Bestrijding door heet schuim

Artikel delen

Fabrikant Weedingtech is bedenker en ontwikkelaar van het Foamstream-proces voor de verdelging van onkruid zonder herbiciden. Het is het resultaat van onderzoeken en testen in de voorbije 20 jaar.

Foamsteam is een systeem dat onkruid verdelgt met een precieze combinatie van zeer heet water en een gepatenteerd biologische afbreekbaar schuim. Het systeem is gemaakt van natuurlijke, duurzame plantaardige oliën en suikers en kan nauwkeurig worden toegepast op alle onkruiden met een afgiftesysteem. Het schuim doodt onkruid, steriliseert de zaden, beschadigt de wortel met als resultaat tot drie keer langer geen onkruid. Ook zijn er geen antikalk producten nodig door de lichte zuurtegraad van de Foamstream. Het vereist ten minste 60% minder jaarlijkse behandelingen dan alternatieven, zoals heet water en stoomsystemen. Dat is reden waarom het systeem de laagste gebruikerskosten heeft per m² in de loop van het wiedseizoen. Gebaseerd op mos en onkruid minder dan 50 mm hoog, met een dichtheid van 50%, kan de MW-serie ongeveer tussen de 500 en 700 vierkante meter per uur behandelen met 100% dekking.

Foamsteam
www.weedingtech.com