Je hebt maar één rug

Artikel delen

Heb je extra power nodig voor het vervoeren van materialen? Is je rug je lief? Dan is de nieuwe accu-kruiwagen van Makita je ideale kompaan. De krachtpatser is gemaakt voor bouwplaats en boerderij, maar ook uitstekend geschikt voor hoveniers en mensen met een grote tuin.

Met de Makita accu-kruiwagen voer je afval af en versjouw je met het grootste gemak zand, tuingrond en hout. Dankzij het grove bandenprofiel is de kruiwagen op zowat elke ondergrond te manoeuvreren. Hij werkt op dezelfde professionele 18 V Lithium-ion accu waar ruim honderd andere Makita-producten ook op werken,. De kruiwagen versleept met gemak een vracht van maximaal 130 kg. Een volle 5Ah accu heeft een continue gebruiksduur van 50 minuten. De kruiwagen kan worden voorzien van een rek of een bak van 90 liter; deze zijn los verkrijgbaar.

De fluisterstille elektromotor zorgt ervoor dat de kruiwagen ook in een afgesloten ruimte gebruikt kan worden. De kruiwagen heeft twee schijnwerpers zodat je ook in het donker goed zicht hebt. Daarnaast geeft hij automatische waarschuwingssignalen bij achteruitrijden. Kortom, de Makita DCU180 is krachtig, veilig, ergonomisch en heeft zeer lage onderhoudskosten.
De Makita Kruiwagen DCU180 is verkrijgbaar bij de vakhandel en via webshops. De adviesprijs is € 870,- (zonder accu’s en lader).

Makita, https://tuin.makita.nl