Snel laden met zakelijke laadpalen

Artikel delen

Heel wat steden denken aan het invoeren van lage emissiezones of proberen de diesel en benzineauto volledig uit hun stadshart te weren. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer bedrijven en particulieren in elektrische wagens investeren. Geef klanten en werknemers de kans hun wagen snel en makkelijk op te laden met Seijsener’s zakelijke laadpalen.

De zakelijke laadpalen zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium. Ze zijn vandalismebestendig, gaan lang mee en zijn dus erg duurzaam. De laadpalen zijn standaard 11 kW maar kunnen, indien gewenst, ook bijgesteld worden naar 22 kW. Op deze manier is uw laadpaal toekomstbestendig.
Seijsener biedt als eerste en enige bedrijf in Nederland laadpalen met een custom design aan. Zo kunt u de laadpalen van bijvoorbeeld een logo, slogan of foto laten voorzien. Dit maakt dat de laadpaal niet enkel een meerwaarde biedt aan klanten en werknemers; de paal wordt tevens een eyecatcher voor uw bedrijf. Zo laat u zien dat uw bedrijf vooruitkijkt naar de toekomst. Seijsener is al 55 jaar de betrouwbare leverancier voor publieke energie voorzieningen.

Seijsener, www.seijsener.nl