Tot 80% minder brandstof met hybride aggregaat

Artikel delen

NST introduceert de Cleanergy!: het 15kVa 20,5kWh hybride aggregaat van Genpower. Dit aggregaat is het antwoord op de vraag naar zuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor tijdelijke stroomvoorzieningen.

Bij de Genpower Cleanergy! Hybride wordt de energie vanuit een batterijpakket geleverd. Alleen wanneer het batterijpakket leeg dreigt te raken, of wanneer er een kortstondige piek is, slaat het aggregaat aan. Het aggregaat is te combineren met stroomaggregaten met verschillende vermogens. Via plug & play is de Cleanergy! eenvoudig en veilig aan te sluiten en inzetbaar op praktisch elke locatie.

Door de besparende technologie van deze hybride oplossing wordt tot 80% minder brandstof verbruikt voor dezelfde levering van energie. Daardoor komt ook 80% minder emissie (waaronder CO²) vrij. Het hybride concept is in opdracht van Genpower ontwikkeld door NST. Dit bedrijf heeft de engineering, levering en in bedrijf stelling van de elektrische opslag en omvorming gedaan. Tevens monitort NST de Cleanergy online.

NST is wereldwijd de eerste hoofddistributeur van Victron Energy. Op basis van de productlijnen van Victron Energy (acculaders, omvormers, batterijen, zonnepanelen) is men in staat om duurzame oplossingen te ontwerpen.

NEHO Speciaal Techniek B.V. (NST), www.nstbv.nl