Luiken voor horizontale openingen

Artikel delen

Nieuw in het assortiment van ACO zijn de ACO Detego luiken. Deze luiken worden toegepast wanneer standaard luiken of afdekkingen geen antwoord kunnen bieden aan de project specifieke wensen. Voor vrijwel elke horizontale opening in bouwkundige- en weg- en waterbouwkundige constructies is er een passende oplossing. Naast standaard luiken, biedt het bedrijf vooral maatwerk oplossingen.

Met ACO Detego is er voor elke horizontale opening de best passende oplossing. Denk daarbij luiken voor nooduitgangen of toegangsluiken. Er zijn speciale luiken met oppervlaktevulling naar keuze en terugstuw- en overstromingsveilige luiken. Er is keuze uit luiken met of zonder openingshulp of met automatische opening. De luiken kunnen worden uitgevoerd van beloopbaar tot zwaarbelaste verkeersoppervlakken en speciale belastingen.

Standaard mogelijkheden zijn: gegalvaniseerd, gecoat, RVS, aluminium of een staalbeton combinatie. Aanvullende oppervlaktebehandeling vanwege agressieve omgeving, optische uitstraling of anti-slip eigenschappen is mogelijk. Het dekseloppervlak kan in metaal of beton uitgevoerd worden, maar het is ook mogelijk het oppervlak ter plaatse aan te vullen met bestrating of asfalt.

ACO BV
Standnr. 2.301, InfraTech 2019
www.aco.nl