Griffioen Wassenaar Groene Stad Charta Partner

Artikel delen

Griffioen is een familiebedrijf dat voeling houdt met ontwikkelingen in de samenleving en daar in de bedrijfsvoering op in speelt. De toetreding van deze gerenommeerde vaste plantenkweker tot de kring van Groene Stad Charta Partners onderstreept dat.

Met het ‘Hello Garden’ thema heeft het bedrijf zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde speler op de tuincentrummarkt in Noordwest Europa. Parallel daaraan heeft Griffioen een goede naam opgebouwd bij Nederlandse gemeenten met het vaste plantenconcept ‘Green to Colour’. Het bedrijf ontwerpt en verzorgt kleurige, duurzame beplantingen in de openbare ruimte. Van ontwerp tot realisatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen behoort tot de kernwaarden van het bedrijf. Duurzaamheid is dan ook een belangrijk vertrekpunt in het denken en doen bij het bedrijf.