Droogkast voor kleding en schoeisel

Artikel delen

De droogkast Combi Compact 8 is een kast waarin natte kleding, schoenen, laarzen en handschoenen in een tijdsbestek van 2 à 3 uur gedroogd worden. De droogkast verbruikt slechts 1.700 watt (7 ampère) en kan dus op een normaal stopcontact worden aangesloten.

In de Combi Compact is ruimte voor de uitrusting van acht personen. Dat betekent dat er acht jassen, acht broeken, acht paar schoenen en acht paar handschoenen tegelijk gedroogd kunnen worden. Doordat de lucht over de hele breedte van de kast ingevoerd wordt, bereikt deze verwarmde luchtstroom ieder hoekje van de kast en voert het vocht af. Voor schoenen en handschoenen zijn er holle pijpjes aangebracht waardoor eveneens lucht blaast. Dat zorgt er voor dat deze van binnenuit gedroogd worden.

Als extra is de COMBI COMPACT 8 voorzien van een ozonlamp. Deze ozonlamp zorgt ervoor dat bacteriën gereduceerd worden en dat de stank van natte kleding en schoenen geheel verdwijnt.
De COMBI COMPACT 8 werkt eenvoudig. ‘s Avonds gaat de natte kleding er in en ‘s morgens is de kleding en zijn de schoenen en handschoenen droog en klaar voor gebruik. Dat betekend minder ziekteverzuim, verhoging van productiviteit en verbetering van arbeidsomstandigheden bij slecht weer.

Koltec Drytech
Groene Sector Vakbeurs Standnr. 319

www.drytech.nl