Duurzame dieselbrandstof

Artikel delen

Blauwe Diesel is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. U kunt zonder aanpassing van de motor op Blauwe Diesel rijden. Daarnaast is Blauwe Diesel ook nog eens CO2-neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar.

Vincent van Maurik, salesmanager van Future Fuels, vertelt u tijdens de vakbeurs alles over de voordelen van Blauwe Diesel in het Kennistheater.

Blauwe Diesel is een zogenaamde HVO-brandstof. Deze afkorting staat voor Hydrotreated Vegetable Oil. Blauwe Diesel is een volledige dieselvervanger en geen brandstoftoevoeging (brandstofadditief). Het wordt gemaakt van plantaardige afvaloliën, dit zijn hernieuwbare grondstoffen. U kunt rijden op 100% Blauwe Diesel, de zogenoemde Blauwe Diesel 100, of u kunt kiezen voor een blend van Blauwe Diesel en fossiele diesel, de zogenoemde Blauwe Diesel 20 t/m 50. Met deze brandstof verbetert u de CO2-footprint van uw bedrijf of instelling.

Wilt u weten hoe u met uw voertuigenpark snel, verantwoord en eenvoudig kunt overstappen op de Blauwe Diesel 100 zonder aanpassingen aan de voertuigen? Kom dan tijdens de Infra Relatiedagen op 5, 6 en 7 februari 2019 naar het Kennistheater en meldt u aan voor de presentatie van Future Fuels. De presentaties zijn dagelijks van 14.45 tot 15.15 uur.

Future Fuels
www.futurefuels.nl of www.wiersma-bv.com
Standnr. 643