Breid uw machinepark snel uit

Artikel delen

Breid uw machinepark snel uit: bied mee op de veiling van Troostwijk Auctions. De uitgebreide catalogus bevat moderne grondverzet- en bouwmachines, waar onder Caterpillar graafmachines, wielladers, bulldozers en graders, Morooka dumpers, Hamm walsen, Vögele asfalteermachine, Manitou verreikers en nog 1.000 andere interessante loten.

Op de website van Troostwijk Auctions kan u tot dinsdag 26 februari meebieden. Een week nadien kan u uw gewonnen loten reeds afhalen en inzetten in uw lopende projecten. Wil u de loten van dichtbij gaan inspecteren, dan kan dit op zaterdag 23 februari tussen 10u en 13u. Bied nu mee via https://www.troostwijkauctions.com

Heeft u ongebruikte machines, Troostwijk helpt u die te verzilveren!

Stel, u wilt een specifieke machine verkopen. Hoe bereikt u dan de juiste koper? Wij vinden voor u kopers over de hele wereld. Ook als het niet om één machine, maar een hele productielijn of uw hele bedrijf gaat. Wij spreken uw taal en die van de koper. En zorgen via onze online international veiling voor de beste opbrengst.

Alles heeft waarde. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen én verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste online B2B veilinghuis.