Nieuwe onkruidbrander

Artikel delen

Importeur Knopert Tuin- Park- en Reinigingsmachines komt met een nieuwe onkruidbrander van het merk Limpar, de WKB 400. De onkruidbrander bestrijdt onkruid met behulp van stralingswarmte en hete lucht.

De nieuwe brander is geschikt voor het verbranden van alle soorten onkruid, en is in te zetten op (on)verharde paden en terreinen. De stralingswarmte zorgt ervoor dat de eiwitten in de plant kapot gaan, waardoor deze zal verwelken. Na herhaaldelijk inzetten van de onkruidbrander zullen de wortels van het onkruid uitdrogen en afsterven. De geïsoleerde verbrandingskamer straalt de hitte naar beneden. De brander werkt ook dicht bij randen en andere obstakels.

De onkruidbrander werkt middels elektrische ontsteking en heeft een gasregelaar. De lichtgewicht WKB 400 heeft een werkbreedte van 40 cm, een maximaal verbruik van 2,4 kg/h en een maximale capaciteit van 30 Kw. In het voorjaar komt de brander ook beschikbaar bij Knopert met een werkbreedte van 75 cm.

Knopert
www.knopert.nl