Werken in natte gebieden

Artikel delen

Wellink bouwt aan haar reputatie als full-liner van track-, rups-, wet-, land- en low impact equipment- machines. Veel namen voor machines met hetzelfde doel, namelijk onder bijna alle weersomstandigheden kunnen werken in natte gebieden met een lage draagkracht. Dit zonder noemenswaardige schade te veroorzaken aan de bodem.

De klantenkring verricht haar werkzaamheden in een werkgebied dat zich uitstrekt van bos tot moeras, langs het spoor, sloten, rivieren en beschermde natuurgebieden. De machines die het bedrijf hiervoor selecteert zijn ontwikkeld en gebouwd door toonaangevende fabrikanten en worden ingezet onder de meest extreme omstandigheden in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan machines met een bodemdruk vanaf 60 gr/cm2 (een gemiddelde persoon heeft een bodemdruk van circa 300 gr/cm2). Daarnaast levert Wellink de specialistische aanbouwdelen die nodig zijn voor speciale werkzaamheden, zoals mulchen of boomvelling.
Wellink wil meedenken in klantgerichte oplossingen. Iedere klant is anders, heeft andere wensen en het bedrijf speelt hier graag op in. Vandaar dat het bedrijf ook maatwerk levert. Als een oplossing er niet is, ontwerpt en creëert Wellink dit, samen met de klant. Hiervoor is een netwerk van specialisten beschikbaar op het gebied van elektronica/besturing, hydrauliek en engineering.

Wellink equipment
www.wellink.equipment/nl/home