“Branchekennis en passende verzekeringen en premies”

Artikel delen

Klaas Alberts is eigenaar van Van der Kolk Zwolle. Het bedrijf bestaat al ruim 55 jaar. Hun diensten vinden veelal plaats op de weg tussen het verkeer. Dus het is van belang dat het personeel goed verzekerd is.

Van der Kolk Zwolle is een dienstverlenend bedrijf in de infra en is gespecialiseerd in calamiteitensupport. Zij zijn 24/7 bereikbaar om bij incidenten, ongewenste of onaangekondigde voorvallen te hulp te schieten zoals wateroverlast, stormschade, vervuild wegdek, stroomstoringen en verkeershinder. “Doordat wij veel op de weg tussen het verkeer werken, lopen wij een groot risico. Daarom vind ik het belangrijk dat ons personeel goed verzekerd is. Boval heeft voor ons op maat gemaakte verzekeringspakketten. Mocht er wat gebeuren dan weet ik dat de zorg en nazorg voor onze collega’s goed geregeld zijn.”

Passende verzekering

Sinds kort zijn de diensten uitgebreid met het opruimen van drugsdumpingen. “Wij hebben onze collega’s opgeleid en gekeurd om dit werk te kunnen verrichten”, vertelt Klaas. “Ook hierbij lopen onze collega’s risico”. Adviseur Bob Verkuyl komt al ruim 20 jaar bij Klaas. “De samenwerking en service ervaar ik als super goed. Wanneer wij een voertuig aanschaffen, bel ik Bob en de verzekering is geregeld. Dat komt doordat hij ons bedrijf als geen ander kent en altijd een passende verzekering heeft. Boval heeft hele goede kennis van de branche, passende maatwerk verzekeringen en concurrerende premies. Alles bij elkaar maakt dat wij zo tevreden zijn over Boval.”
Wilt u ook weten wat Boval voor u kan betekenen? Doe de gratis verzekeringscheck.

Boval,
www.boval.nl/verzekeringscheck