Mega Terrastegels van 200 x 200 cm

Artikel delen

Van Kalsbeek Beton B.V. levert nu Mega Terrastegels 200 x 200 cm. Dit zijn platen of vloerdelen van beton. Ze zijn verkrijgbaar in drie Mega formaten van 200 x 200 cm, de halve 200 x 100 cm of in de driekwart formaat in 200 x 150 cm. Alle typen zijn 14 cm dik.

De Mega Terrastegels hebben een industriële beton-grijze kleur. Ze worden gemaakt zonder gebruik van kleurpigmenten, waardoor de kleurvastheid blijft gegarandeerd. Dus kleurvast en geen vervaagde of fletse kleuren na verloop van tijd.

Door het gebruik van drie verschillende formaten megategels, is er voor elk terras een mogelijkheid voor het gebruik van deze terrastegels. Met de afwisseling van de formaten Mega terrastegels van 200 x 200 cm en 200 x 100 cm ontstaat er een mooi en speels effect. De platen zijn verder onderhoudsvrij. Er zijn ook geen openingen in de plaat, waardoor de kans op het doorgroeien van gras mogelijk is. Een onkruidvrij terras is daardoor gegarandeerd.

De platen worden zonder hoekrand geleverd, waardoor roestvorming en bruine vlekken op het beton, geen kans maken. Voor meer informatie over deze onderhoudsvrije, kleurvaste, industriële en moderne Mega Terrastegels bekijkt u de beton-webshop van www.vankalsbeekbeton.nl.

Siepie van Kalsbeek, de betonvrouw van Van Kalsbeek Beton B.V., www.vankalsbeekbeton.nl