Breder veegbereik

Artikel delen

Door de uitbreiding met een derde borstel aan een beweegbare arm kan de MC 130 veeg-zuigmachine van Kärcher breder vegen en meer hoeken uitvegen. De machine kan ook worden ingezet als onkruidborstelmachine.

De derde borstel beweegt heen en weer over de breedte van de machine. Het maximale veegbereik met de drie borstels is 266 cm, het bereik van de derde borstel is 160 cm. Het toerental van de bezem kan variabel worden geregeld tot 240. De hydraulische druk die via de arm op de borstel wordt uitgeoefend, kan de chauffeur handmatig instellen tot 110 bar.
Met een druk op de knop verandert de chauffeur de draairichting van de derde borstel. Daarbij schuift deze ook vanzelf naar de andere kant van de rail voor de machine. De derde borstel is voorzien van twee nozzles die water versproeien om stof te binden. Kärcher presenteert de MC 130 met derde borstel dit voorjaar op het Demopark Eisenach.

Kärcher
www.kaercher.com