TreePortal voor groenprofessionals

Artikel delen

De voorbije maanden heeft Van den Berk Boomkwekerijen geleidelijk een online portaal voor zakelijke relaties geïntroduceerd. Groenprofessionals met een eigen account hebben toegang tot een afgeschermde digitale omgeving.

In het TreePortal heeft iedere boom een eigen pagina met een overzicht van de beschikbare maten en de handelsprijzen. Ook een soortbeschrijving, informatie over de toepassing en veel ondersteunende foto’s zijn op de pagina’s te vinden. Inmiddels zijn er ongeveer 700 gebruikers en is het portaal verbeterd en uitgebreid. Zo is het vanaf nu mogelijk om offertes en bestellingen volledig digitaal te beheren. Bomen kunnen online worden besteld en accounthouders kunnen hun offerte- en orderoverzichten digitaal bekijken. Het TreePortal biedt groenprofessionals de mogelijkheid op ieder gewenst moment calculaties te maken of bestellingen te plaatsen. Van den Berk anticipeert hiermee op de vraag naar flexibiliteit en snelheid.

Van den Berk Boomkwekerijen
webshop.vdberk.nl