Atlas 180WSR spoorwegkranen van Brinkman in de praktijk

Artikel delen

G.J. Brinkman uit Westzaan is sinds jaar en dag een trouwe Atlas klant als het gaat om de spoorwegmachines die men in gebruik heeft. Sinds begin dit jaar heeft Brinkman deze twee Atlas 180WSR spoorwegmachines in gebruik en wij hebben ze in deze reportage helemaal in hun element weten te vangen.

De Atlas 180WSR spoorwegmachines, met een zwenkradius van 2 meter, zijn door de professionals van Hans van Driel B.V. in Tiel volledig naar de wensen en eisen van Brinkman opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. een hydraulische snelwissel, elektrische brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, gereedschapskisten, trekhaken, met 6 ton verzwaard contragewicht en een volledig overdruksysteem.

De Deutz TCD 4.1 Tier4F motor heeft een vermogen van 115 KW/157 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een gunstig brandstofverbruik. De Atlas 180WSR kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Voor meer informatie over de Atlas spoorwegmachines kunt u contact opnemen met Hans van Driel B.V.

Over G.J. Brinkman

G.J. Brinkman uit Westzaan bestaat sinds 1956 en begon ooit in het agrarische loonwerk. De werkzaamheden breiden zich steeds verder uit en nu is Brinkman gespecialiseerd in de verhuur van hydraulische graafmachines voor grondverzet, sloop- en spoorwerkzaamheden. Naast een breed machinepark beschikt Brinkman ook over een zeer assortiment toebehoren. De aan- en afvoer van het materiaal gebeurd volledig in eigen beheer. Kijk op www.gjbrinkman.nl voor meer informatie