Pon Equipment introduceert GC-serie: complete basismodellen voor een aantrekkelijke prijs

Artikel delen

Caterpillar heeft een wereldwijde reputatie rondom het bouwen van kwalitatief hoogwaardige machines, voorzien van de nieuwste technologieën. Met de introductie van de Caterpillar GC-serie in Nederland slaat Pon Equipment nu een nieuwe weg in; complete basismodellen, ontworpen om de klus te klaren. De graafmachines werden eerder al geïntroduceerd in Europa en voldoen nu ook aan de Nederlandse standaard. De GC-serie bestaat uit drie modellen graafmachines (320 GC, 330 GC, 336 GC) en één model wiellader (950 GC). De basismodellen bieden uitkomst voor klanten die veel met dezelfde worktools werken en minder behoefte aan de Cat ASSIST functies zoals o.a. swing ASSIST en grade ASSIST. Om de modellen te introduceren loopt er van 8 juli tot eind december 2019 een aantrekkelijke actie.

Een echte game changer

De GC-serie is een echte game changer voor klanten die zoeken naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke, zuinige, betrouwbare én comfortabele machine. Hoewel de GC modellen minder rijk zijn uitgerust dan de premium machines van Caterpillar kunnen klanten rekenen op de betrouwbare kwaliteit van Cat. De basismodellen zijn standaard uitgerust met Cat Link, touchscreen monitor, programmeerbare joystick, sleutelloos starten, achteruitkijkcamera en extra hydraulische functies. De propositie: ‘veel machine voor minder geld’.

Volgens Pon Equipment profiteren klanten met deze GC machines van verschillende voordelen:

  • Tot maximaal 20% brandstofbesparing (t.o.v. Cat F-serie).
  • 15% minder onderhoudskosten (bespaar 50 filters op 12.000 uur t.o.v. Cat F-serie).
  • Gemiddeld tot 15% goedkoper dan Cat premium modellen.
  • Een basismodel is alsnog voorzien van een rijke standaarduitrusting.

Aantrekkelijke introductiekorting

Pon Equipment biedt met de prijsbewuste machines een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. Zo hebben klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een oplossing die het beste bij hen past. Om de nieuwe modellen te introduceren lanceert Pon Equipment een speciale actie. Klanten ontvangen tijdelijk € 5.000 introductiekorting. Daarnaast is het onderhoud het eerste jaar (of 1000 uur) gratis (336 GC uitgezonderd). Wilt u meer informatie over de verschillende modellen? Bezoek dan de campagnepagina: https://www.pon-cat.com/nl/de-nieuwe-gc-serie