ASPEN DAAGT KRACHTPATSERS UIT

Artikel delen

Tijdens Groen Techniek Holland in Biddinghuizen organiseert Aspen een amusante uitdaging. Wie houdt de Aspen can het langst met gestrekte arm vooruit? De sterkste van de drie beursdagen wint een luxe Boretti barbecue.

De Aspen Challenge is ontstaan in Engeland. Het record staat op naam van de Engelsman Tom Smith, die de volle jerrycan maar liefst 4 minuten en 10 seconden voor zich uit hield. Nu nodigt de wereldmarktleider in alkylaatbrandstof beursbezoekers op haar podium uit om dit record te verbreken. En dat gebeurt niet stilletjes in een hoekje, nee, er is een heuse quizmaster aanwezig die het publiek en deelnemers met een flinke dosis humor enthousiasmeert. Naast de hoofdprijs geeft Aspen ook alle beursdagen een 1ste prijs weg aan de sterkste van de dag. Sowieso is het altijd raak, want elke waaghals die het op het podium probeert, ontvangt een leuke attentie.

Aspen organiseert deze originele uitdaging om op een sportieve manier betrokken te blijven bij haar eindgebruikers. Want vertellen over alkylaatbrandstof hoeft het merk niet echt meer tijdens beurzen in de groenwereld. De kracht van Aspen is namelijk al lang bekend. Als grondlegger van alkylaatbenzine is Aspen altijd blijven focussen op één doel: zo schoon mogelijke brandstoffen leveren, afgestemd op machine en gebruiker. Hun nieuwste product is Aspen D: een schone, grotendeels CO₂-neutrale dieselbrandstof die groots werd aangekondigd tijdens de vorige editie van Groen Techniek Holland.

Meedoen aan de Aspen Challenge? Bezoek Groen Techniek Holland in Biddinghuizen op 10,11 of 12 september. Je vindt het Aspen podium op stand 2.08.