Overrijdbare palen: functioneel, esthetisch en duurzaam

Artikel delen

De wegdekreflectoren van Van Wylick zijn inmiddels een begrip in Nederland. Sinds 1993 levert en monteert Van Wylick Wegdekreflectoren diverse uitvoeringen, zoals glasbolreflectoren, die bestand zijn tegen een drukbelasting van (maar liefst) 80 ton, en LUX Solar Wegdekreflectoren.

Sinds dit jaar is het assortiment uitgebreid met het leveren en monteren van TACK DESIGN palen. Het zijn kunststof palen die overrijdbaar zijn. Na een aanrijding buigen ze mee en keren daarna weer terug in de oorspronkelijke (verticale) staat. Het grote voordeel is dat er geen schade is aan zowel de paal als aan het voertuig. Met het monteren van TACK DESIGN palen verdwijnt het beeld van scheefstaande en beschadigde palen in het openbare gebied. Herstel- en vervangingskosten hoeven dan ook niet meer gemaakt te worden.

Er zijn echter meer voordelen: de palen zijn zonder veel overlast te installeren, bestand tegen extreem hoge en lage temperaturen, uitwisselbaar en gecertificeerd. De palen zijn volledig recyclebaar en (kunnen) worden voorzien van swarovski kristallen en reflecterende tape klasse 2.
TACK DESIGN palen zijn erg duurzaam en dragen bij tot een modern (design) straatbeeld. Voor elk straatbeeld is een passende uitvoering en kleur leverbaar. In onze stand (standnr. 4.1.06) staat een proefopstelling van het overrijden en “terugveren” van TACK DESIGN palen. We nodigen u uit om dit te komen bezichtigen.

Van Wylick Wegdekreflectoren B.V.
www.wegdekreflectoren.nl