Bermen voor 10 jaar opwaarderen met bestaande materialen

Artikel delen

Bermverhardingen vragen vaak veel aandacht van de wegbeheerder. Onderhoud, schade aan asfalt, ontevreden weggebruikers en onveilige situaties kunnen het budget beïnvloeden. Terrastab – actief in bermstabilisaties en bermbeton – maakt voor bermbeton of bermverharding gebruik van alle bestaande materialen ter plekke. Daardoor voert het bedrijf geen materiaal af, gebruikt men geen nieuw zand, granulaat of halfverharding en is er een bermverharding met een zeer lange levensduur.

Een bermstabilisatie van Terrastab kunt u kiezen in twee vormen: een bermbeton, waarmee de stabilisatie een hoge druksterkte en hoogwaardige samenstelling kent, en een bermverharding met grasbetonblokken waarbij de stabilisatie dient als hoogwaardige fundering. Dat voorkomt het ‘afdrijven’ van de grasbetonblokken en gaat op termijn breuk tegen.

De Terrastab bermverharding heeft in beide mogelijkheden onder andere als eigenschappen dat het asfaltschade voorkomt en verzakkingen tegengaat. Daarnaast is tussentijds onderhoud overbodig en heeft het een hoge productie waardoor er weinig overlast is. En het kent een lange levensduur.

De oplossing voor úw berm

Zonder afvoer en met minimale aanvoer is van de bestaande berm een hoogwaardige constructie te maken. Door 100% hergebruik kunt u besparen op afvoerkosten, aanvoer van nieuw materiaal én uitvoeringstijd. Met het Terrastab bermsysteem gaat de levensduur fors omhoog.

Terrastab
www.Terrastab.nl

Infra Relatiedagen 2020 Standnummer 612A