Wegdekreiniger XXL voor rijstrookbrede schoonmaak

Artikel delen

Wolfswinkel Reiniging introduceert dit jaar een nieuwe wegdekreiniger met unieke eigenschappen. Met een maximale waterdruk van 690 bar over een werkbreedte van maar liefst 3.80 meter is deze machine in staat om vrijwel alle mogelijke wegdekverontreinigingen rijstrookbreed in één werkgang te reinigen.

Denk hierbij aan onder andere tunnels, vluchtstroken, geluid-reducerend asfalt of waterdoorlatende bestrating. Door zijn instelbare waterdruk en de regelbare draaisnelheid van de roterende spuitkoppen is het mogelijk alle wegoppervlakken te reinigen zonder schade aan het wegdek te veroorzaken.

Voor het aanbrengen van een LVO maatregel (levensduur verlengend onderhoud voor asfalt) is het noodzakelijk dat het asfalt intensief gereinigd wordt. Hiervoor is deze machine uitermate geschikt. Met deze is machine is het namelijk mogelijk in 1 werkgang met dezelfde snelheid als waar de maatregel mee wordt aangebracht te reinigen. Dit bespaart tijd en afzettingen, dus geld!

Wolfswinkel Reiniging is een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de infra-reiniging en daarbij al diverse innovaties heeft geïntroduceerd. Denk hierbij aan de wegdekdroger en mini-wegdekreiniger en onze waterrecycling-aanhangwagen. Op dit moment wordt er letterlijk gebouwd aan de toekomst. Vanaf dit voorjaar neem het bedrijf een nieuw pand in gebruik. Hierbij wordt alles aangepakt om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Regenwater van het dak en terrein wordt opgevangen en gebruikt voor de wegdekreinigers. Het afvalwater van de reinigers wordt gezuiverd en weer hergebruikt. De wagens die hiervoor geschikt zijn, hebben de mogelijkheid om op eigen terrein de CO2-neutrale brandstof HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) te tanken.

Wolfswinkel Reiniging
www.wolfswinkelreiniging.nl

Infra Relatiedagen 2020 Standnummer 145