Palenrammers en grondboren voor nauwkeurig boren

Artikel delen

Palen rammen tot de centimeter nauwkeurig, horizontaal of verticaal boren met behulp van een grondboor? In de infrasector draait men daar normaliter zijn hand niet voor om. Maar wat als het allemaal nóg sneller, beter en betrouwbaarder kan?

Op dat gebied is specialist in palenrammers en grondboormachines, EuroGate International uit Dedemsvaart, actief. Het bedrijf heeft een veelzijdige assortiment palenrammers en grondboren. Denk hierbij aan machines van onder andere Rhino Tool, General Equipment en Maruzen, en de toprange producten van Digga en Postmaster.

Digga’s nieuwste generatie premium grondboren zijn bekend om prestatie, kwaliteit en kosteneffectiviteit. Er is een uiteenlopend assortiment, voor graafmachines, schrankladers, verreikers en mobiele kranen van 750 kg. tot en met 10 ton. Deze worden door Digga zelf gefabriceerd, met goede materialen en strenge kwaliteitscontrole.

De in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbare Postmaster hydraulische palenrammer is compatibel met graafmachines, schrankladers en grotere rupsvoertuigen. De Postmaster kan direct aan de machine gemonteerd worden, variërend van 2,5 tot 8 ton. Hij wordt gebruikt om zowel houten als metalen palen te installeren, waarbij het paalklemsysteem zorgt voor een sterke, veilige grip op palen met een diameter tot 250 mm.

EuroGate International is tevens aanwezig op de Infra relatiedagen in Hardenberg 4, 5 en 6 februari.

EuroGate International
www.eurogate-international.com