Wie voorziet rijkswegen van 100km/u borden?

Artikel delen

In de tweede helft van de maand maart zijn veel 130 km/u borden vervangen door 100 km/u borden. In het kader van de stikstofmaatregel zullen hierdoor de bouw- en infrasector meer ruimte krijgen om projecten te realiseren.

Eén van de leveranciers van de 100 km/u borden is HKV Ochten. Zij voorzien een groot deel van de rijkswegen van 100 km/u borden en toebehoren in Nederland en bedienen meerdere klanten die rijkswegen beheren.

Signalen en trends herkennen

Jan Henk van Beem, inkoopmanager bij HKV Ochten, legt uit dat hij met de ingevoerde snelheidsreductie een toenemende vraag naar 100 km/u borden voorzag. “Als totaalleverancier herkennen we signalen en trends in de markt en spelen hierop in. Doordat we snel en adequaat hebben gehandeld konden wij onze klanten ruim van te voren voorzien van 100 km/u borden en hadden zij voldoende tijd om zich voor te bereiden en de borden te plaatsen. Naast dat we de borden geleverd hebben, hebben we ook meegedacht in het proces, bijvoorbeeld door locatiestickers op de borden te plakken.”

HKV Ochten is dé totaalleverancier voor de infra, transport en logistiek en de bouw en levert naast verkeersborden en wegbebakening ook werkkleding, gereedschappen en beschikt over een eigen reclame & sign afdeling.

www.hkvochten.nl