NIEUWE WIELLADER IN 3,5 TONS KLASSE: G3500 X-TRA

Artikel delen

Ontwikkeld als een betrouwbare en compacte krachtpatser, staat de G3500 X-TRA van Tobroco-Giant klaar om zijn debuut te maken. Tegelijkertijd is een comfortabele en veilige werkomgeving gecreëerd met een eenvoudige en nauwkeurige bediening. De gloednieuwe kniklader biedt aannemers, verhuurbedrijven en overheden de flexibiliteit die ze nodig hebben om de klus te klaren binnen een betrouwbaar tijdschema.

Vanwege het feit dat er op bouwplaatsen niet veel ruimte is om te werken, is bij klanten veel vraag naar een wendbare wiellader die zware lasten kan tillen en vervoeren. De G3500 X-TRA onderscheidt zich door een hoge kiplast (4.100 kg) in vergelijking met zijn eigen gewicht (3.700 kg). Met een breedte tussen de 134 en 165 centimeter en hoogte van minder dan 2,27 meter zijn smalle en lage doorgangen zijn geen probleem en hierdoor kan de machine ook binnen worden gebruikt.

Om de juiste prestaties en een efficiënt brandstofverbruik te garanderen, wordt de G3500 X-TRA aangedreven door een nieuwe 66 pk-dieselmotor van Kubota. De motor is voorbereid op de laatste, EU Stage V, normen voor schone motoren. Of het nu gaat om het transporteren van grote hoeveelheden ladingen of ruwe werkzaamheden, de hydrostatische 4-wielaandrijving met automotive-besturing (Bosch Rexroth) en 100% schakelbare vergrendeling op beide, 14 tons assen, voorkomt dat de machine grip verliest – zelfs op losse grond. Met een rijsnelheid van 30 km/h kunnen klanten snel van de ene bouwplaats naar de andere rijden of in een mum van tijd materialen vervoeren.

Tobroco-Giant
www.tobroco-giant.com